Apparaten en accessoires
Zalm met venkel
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1148 kJ /
280 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Leve de lente
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli-ham omelet
35min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Zomerse pastasalade
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen
Waterzooi van Kip
1u.
Rode kool met appel
1u. 10min